WonderfulWall

Nieuwsbrief

WonderfulWall heeft een nieuwe site. Helderder, met meer informatie en beter bij te houden. Nieuw opgeleverde, lopende en geplande projecten zullen regelmatig worden toegevoegd. Ook informatie over evenementen en manifestaties waarbij WonderfulWall betrokken is komen op de site te staan.
Reden genoeg voor een eerste nieuwsbrief!

De nieuwe website online!

#1 2009, Amsterdam

Wilt u in de toekomst geen nieuwsbrieven meer ontvangen van WonderfulWall? Meld u hier af

Vragen en/of opmerkingen? mail naar emma@wonderfulwall.nl of bel 06 24509136

Een schildering van WonderfulWall van dichtbij bekijken?

Op 18 en 19 april a.s. neemt WonderfulWall deel aan de kunstmanifestatie Open Ateliers Zeeburg. Honderd professionele beeldend kunstenaars openen hun ateliers om hun werk te laten zien. Dat is een laagdrempelige manier om in contact te komen met kunst, kunstenaars en hun werkplek. Veel kunstwerken zijn ook te koop.

Op een nog onbekende locatie zal een schildering van WonderfulWall te zien zijn. Ik heb natuurlijk al ideeen, maar als je nog een geschikte plek weet, bijv. horeca, openbare ruimte, etc. in het Oostelijk havengebied, de Indische buurt, op Zeeburgereiland of IJburg, laat ‘t me weten!

WonderfulWall van dichtbij

WonderfulWall

‘De Bonte Zwaan’

Stavangerweg 890-18c

1013 AX Amsterdam

mail: emma@wonderfulwall.nl

web: www.WonderfulWall.nl

Sinds enige tijd is WonderfulWall overgestapt op het gebruik van vrijwel uitsluitend natuurlijke verven. Natuurverf is verf zonder petro-chemische bestanddelen. De basis is meestal lijnolie, een plantaardige olie, en de verf kan verwerkt worden met water. Er zijn ook natuurverven op basis van o.a. kalk, leem, etc.

‘Normale’ verven bevatten vaak vluchtige organische stoffen (VOS) die die naast milieuproblemen, ook gezondheidsproblemen kunnen geven. Tegenwoordig zijn natuurverven te krijgen in alle kleuren van de regenboog en het ruikt nog lekker ook.

Natuurlijk WonderfulWall